Υπηρεσίες

Στο ιατρείο της Αγγελικής Λαζαράτου, διενεργείται σπιρομέτρηση, προ και μετά βρογχοδιαστολής, έλεγχος ισχύος αναπνευστικών μυών, οξυμετρία, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει και η προσέγγιση του Βρογχικού Άσθματος, καθώς και της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας. Η ιατρός είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΥ.

 

 

Η ιατρός αναλαμβάνει, λοιμώξεις αναπνευστικού, πνευμονίες, πνευμονική εμβολή, υπνοαπνοϊκό σύνδρομο, καθώς και διάμεσες πνευμονοπάθειες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη Μελέτη Ύπνου.

 

 

Επίσης πραγματοποιούνται συνεδρίες διακοπής καπνίσματος. Με μια ολοκληρωμένη φαρμακευτική, αλλά και συμπεριφορική, ψυχολογική υποστήριξη είναι πολύ εύκολο να απεξαρτηθεί κάποιος από τον εθισμό της καπνιστικής συνήθειας.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι ραγδαίες εξελίξεις στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και η εφαρμογή τους στην επεμβατική πνευμονολογία μας οδήγησε σε νέες ενδοσκοπικές τεχνικές. Η Αγγελική Λαζαράτου, έχοντας διατελέσει Επιμελήτρια Β’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ και σε άμεση συνεργασία με την επιστημονική της ομάδα (Dr. Ηρακλής Τιτόπουλος, MD, PhD, επεμβατικός πνευμονολόγος, Dr Μαλέ Δέσποινα ειδική Κυτταρολόγος MD, PhD) αναλαμβάνει περίπλοκα περιστατικά, που χρήζουν εφαρμογής αυτών των σύγχρονων τεχνικών.

 

Οι σύγχρονες ενδοσκοπικές τεχνικές, με τη σωστή εκπαίδευση και την εμπειρία, προσφέρουν άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα, τόσο διαγνωστικά όσο και θεραπευτικά, σε πολλές παθολογικές καταστάσεις.

 

Βασικά πλεονεκτήματα:

 

-Νοσηλεία μιας ημέρας

-Δεν απαιτείται γενική αναισθησία

-Άμεσο αποτέλεσμα με ταχεία κυτταρολογική διάγνωση από ειδικό

κυτταρολόγο (ROSE)